Odwiedziny u rodzin z Ukrainy

Pikniki Rodzinne w Broku i Sokołowie Podlaskim (15-16 września 2023)

15 września 2023 roku, mieszkańcy Broku i okolicznych miejscowości...

Pracowity dzień w Ośrodku Polska360

Wczoraj w naszym Ośrodku Polska360 dla uchodźców z Ukrainy...

Szlak Pamięci Nowogródzkiej AK – kontynuacja 2021 r.

W 2021 r. nasza Fundacja przy dalszym wsparciu finansowym...

Historia Jednej Piosenki oraz Wspomnień Bohatera – edycja 2022

Szanowni Państwo! Fundacja Polska360 rusza z projektem “Historia Jednej Piosenki” realizowanym...

W dniu 25 maja przedstawiciele Fundacja Polska360 z Prezesem Arturem Kondratem odwiedzili kolejne rodziny z Ukrainy, tym razem zawitaliśmy do Ząbek do Parafii Trójcy Świętej.

Spotkanie odbyło się w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze. Zarówno dzieci jak i mamy zostały obdarowane upominkami i prezentami ufundowanymi przez Fundacje oraz wspaniałych Darczyńców. Dzieci otrzymały komputery oraz Internet, laptopy na których mamy nadzieję, codzienna nauka zajęć online z Ukrainy jak i dodatkowa praca w szkole polskiej będzie teraz łatwiejsza

Zostały wręczone także przybory szkolne, gry oraz pluszaki-przytulaki, które sprawiły dużo radości dzieciom. Miłe spotkanie uzupełniły piosenki, które zaśpiewały dzieci wraz z mamami a także pyszne ciasto oraz kawa serwowane przez Mamy.

Fundacja Polska360 pragnie bardzo podziękować Księżom i całej Parafii Trójcy Świętej w Ząbkach za wspaniałą opiekę i pełne zaangażowanie oraz pomoc niesienia innym w każdej potrzebie, dziękujemy wszystkim ludziom dobrej woli dzięki, którym pojawia się coraz więcej uśmiechów na twarzach naszych Przyjaciół z Ukrainy.